Samen maken we mooie herinneringen

Jij wilt toch ook werken met plezier? Werken is hier dan ook meer dan werken alleen. We zorgen er met elkaar voor dat we het naar onze zin maken. Dat doen we door mooie momenten te delen. Het is belangrijk dat iedereen hier aan mee kan doen. Dus als jij een idee hebt…. Laat je horen!

Wij maken ons werk graag bijzonder

Dus ondernemen we diverse activiteiten met elkaar, ook naast het werk. Zo hebben we bijvoorbeeld een bloeiende personeelsvereniging, vieren we jubileumfeesten op ludieke wijze of halen we een frisse en opgeruimde neus door samen afval op te ruimen in de natuur. Hieronder geven je een paar mooie voorbeelden, van samen taarten bakken, rotzooi opruimen, samen lunchen, een spetterend feest en leiderschapsontwikkeling... We proberen een blijvende indruk te geven. Door indruk te maken.

Taarten van Vadain

"Wie jarig is trakteert!". Die gedachte kwam direct op toen we nadachten over hoe we ons jubileumfeest wilden vieren. Dus gingen in de week voor het feest alle feestvarkens de keuken in om met elkaar taarten te bakken voor alle collega's. Of dat gesmaakt heeft?

Bekijk de Taarten van Vadain film

Team work met Australië

In Australië is de online configurator voor onze klant Spotlight online gegaan!

Dankzij het harde en mooie werk van ons team kunnen we spreken van een succesvolle lancering naar tevredenheid van de klant. Het online aanbieden van op maat gemaakte gordijnen, zoals we dit in Nederland kennen, staat nog in de kinderschoenen in Australië. Voor onze klant is de online configurator daarom een grote, bijzondere én strategische stap.

Gert (foto): 'Mijn complimenten naar het team voor de knappe prestatie! Het is mooi om te zien dat deze stap van Spotlight en Vadain nu daadwerkelijk gerealiseerd is. Wij zijn trots en blij!

Uit liefde voor schoonheid

We houden niet alleen van mooie raamdecoratie maar ook van een mooie en schone omgeving. Dus ploggen (zwerfvuil opruimen) we om de zoveel tijd. Dat zorgt niet alleen voor een schone omgeving maar geeft ook een opgeruimd gevoel. De een neemt een kan koffie meee, de ander gevulde koeken. Samen halen we we een frisse neus en spreken we over interesses naast het werk. Zo versterken we ons teamgevoel.

Jubileumfeest: blijvende herinneringen

Wat een feest hebben we met al onze collega's gevierd! We hebben niet alleen taarten gemaakt, maar ook blijvende herinneringen! Alle jubilarissen werden persoonlijk in een bijzonder lied toegezongen. We kijken terug op een spetterend feest en we kijken met heel veel trots en waardering naar onze collega's. Want wat is er mooier dan om samen met dierbare collega's mooie momenten te vieren!

Lunch time!

Samen met andere collega's bedachten Theo en Charlaine dat het mooi zou zijn om eens per week met elkaar te lunchen. Goed voor de lekkere trek maar ook goed om de diverse teams bij elkaar te brengen. De start is een rijkgevulde tafel met broodjes, salades, groenten en alles wat je je kan wensen voor een goed belegt broodje. Dit rustpunt in een roerige week is een super leuk moment om elkaar wat beter te leren kennen.

Stage met Jur en Rick

Rick en Jur hebben hier afgelopen jaar stage gelopen. Dat heeft indruk gemaakt. Niet alleen bij hun zelf maar bij de hele organisatie. Ze beten zich vast in serieuze thema's als e-commerce, verkoopanalyses, verbeteringsprocessen en leverbetrouwbaarheid. Dat ze daarin succesvol hebben bijgedragen blijkt uit het feit dat ze na hun studie aan de slag zijn gegaan om de ideeën in de praktijk uit te voeren. We zijn hier altijd op zoek naar talent en zorgen daar goed voor!

We hebben het gewoon gefikst met elkaar!

Met heel veel projecten werken we samen met diverse teams. Zo bedenken onze collega's van Sales dat het mooi zou zijn een van onze klanten een 'mobiele winkel in een koffer' te geven. Onze collega's van Design pakten dat op en stylen een heel gaaf design en prototype. De toppers van ons Atelier maakten er vervolgens een super mooi product van. Samen werk maakt sterk. En dat bewijzen wij elke dag opnieuw!