Meer dan gewoon werk

Ook al werk je (bijna) elke dag, je kiest natuurlijk voor niet zomaar een alledaagse baan. Wij van Vadain vinden het belangrijk dat werk meer is dan gewoon ‘werk’. Wij geloven dat we alleen de mooiste raamdecoratie kunnen maken wanneer onze collega’s goed in hun vel zitten en wanneer wij met plezier ons werk kunnen doen.

Wij zorgen dat je prettig kan werken

Dat doen we op basis van goede afspraken. Zo hanteren we de voorwaarden zoals die in onze CAO zijn overeengekomen. Maar we kijken graag verder dan die gezonde basis, want misschien heb jij wel persoonlijke wensen. Wil je meer werken? Jezelf ontwikkelen om hogerop te komen? Als jij dit soort wensen hebt dan kijken we graag samen met jou hoe we dit mogelijk maken.

Wij vinden sfeer uiterst belangrijk

We zitten namelijk in een branche waarin alles draait om sfeer. We maken dan ook niet alleen de mooiste raamdecoratie, we besteden ook veel aandacht aan de sfeer op de werkvloer. Het een gaat niet zonder het ander. Er is veel aandacht voor wat ons verbindt: collegialiteit, samenwerken, samen afspraken maken over belangrijke zaken en samen succes vieren. De woorden samen, iedereen en werkgeluk zijn niet alleen verankert in onze missie; je komt ze ook dagelijks tegen in hoe we met elkaar werken.

Een wereldse baan, maar 'altijd dichtbij'

We kijken oprecht hoe we samen een plek kunnen vormen waar het plezierig en goed werken is. Waar we oog en aandacht voor elkaar hebben en goed voor elkaar zorgen. Want hoewel we over de hele wereld zitten zijn we nog steeds dat bedrijf met familiare waarden. Onze medewerkers zijn ons kapitaal. We zijn er bijzonder trots op dat zoveel mensen al zolang bij onze Vadain familie horen. En we zijn blij dat we iedere dag nieuwe talenten welkom mogen heten die kiezen voor onze waarde(n).

We maken graag kennis met jou

Ons plezier straalt af op ons vakmanschap en op onze productiviteit. Dat wordt wereldwijd herkent door onze klanten en we groeien dus elke dag. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe talenten die onze collega's komen helpen. Die teams lopen uiteen van Atelier, design, ICT, logistiek, marketing, sales, service, etc. Lijkt het jou wat om in een internationale setting te werken? Bekijk onze vacatures of stuur je open sollicitatie en motivatie naar onze collega's van HR.

Werken op onze ateliers

Vadain is een bloeiend bedrijf dat uitblinkt in het maken van gordijnen! De hele dag zetten we ons in en werken we samen aan de gordijnen van onze klanten. We gaan ervoor dat de uiteindelijke gebruiker/consument blij word van onze geleverde producten. Kom jij bij ons werken om dit succes verder vorm te geven en te laten groeien en bloeien?


Wil je meer informatie over het werken bij Vadain? Of een open sollicitatie en motivatie sturen? Dan kun je bellen of mailen met Charlaine Kijk in de Vegte.

Charlaine Kijk in de Vegte

Charlaine Kijk in de Vegte

Junior HR adviseur